top of page
Reggaebild.jpg

På Scen

Deodato & Afrobandet

Deodato Siquir 4.jpg - Photo by Matteo Reni.jpg
Storskogen2.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=YbN2YiLe8tA

 

Med olika klanger ringandes i sina huvuden vandrade varelser in mot Storskogens mitt för att vibrera tillsammans i nya harmonier. Med utgångspunkt i reggaen gör Storskogen improvisatoriska utflykter i folkmusik, psykedelia och blues. Med hypnotisk stämsång och atmosfärisk stubb ' a dubb bjuder Storskogen in till sinnesvidgande dans bland mossa, alver och troll. Välkommen på dans i Storskogen!

 ...

Rille Smed, låtskrivare och sångare i Ekoforia, inspirerades till att börja sjunga och spela då han kom i kontakt med mantrasång vid kundaliniyoga. I samband med detta skrevs en hel del låtar och musiken blev en viktig del av läkandet för Rille efter en svår tid i livet. Ekoforia formades av gamla och nya vänner och växer fortfarande. Rille hade en dröm om att ge låtarna en ny kostym, då de tidigare bara spelats avskalat med gitarr i hängmattan hemma på gården med samma namn. Nu har låtarna fått liv med ett härligt gung tack vare bandet Ekoforia:

Rille Smed - sång, gitarr
IRAY/Ray O’Dwyer - gitarr samt med en del egna textrader 
Fredrik Dahlquist - elgitarr,
Björn Lundgren -bas,
Kim Olsson -trummor 
Frida Sunnadotter - saxofon.

Texterna, som handlar om kärlek,fred, frihet och sanning, levereras på både svenska, engelska och sanskrit. Musiken är influerad främst av Reggae men också en del Hip-Hop… kanske en ny genre är född? Hippie-Hop

https://www.facebook.com/reel/1103777467516013/?s=single_unit&__cft__[0]=AZV9Rm-U7fRZ5ZlzK8hwsi8H97E0LAdi00cw8-7lOfbOkR_veSt_ImEfmHh0sTpiyQ3Hknb2Vhc0F8iCV1mFmXtNmKoAE1YNMdv7Ns8gHQWvCREzWWVwJVwtgJQcXWCkhQjjTZC2onaEyz5Dgh5qVP8GPO1rMSm5y1el2JnFckygBmqJYYhY19ZMGIf819uyqCU&__tn__=H-R

Snogens_edited.jpg

DJ:
Peter Snogens 

Den här herren behöver ingen närmare presentation för er som varit här tidigare. Vår eminente DJ håller ställningarna in på småtimmarna!

Kom i dans!!!

bottom of page