top of page
Partiet2.jpg

PARTIET

Partiet levererar kraftfull, politisk, party-reggae. Du har inte sett något liknande förut. Detta band har fått folk att dansa på över 350 spelningar i elva länder under de senaste tio åren(!). En av Sveriges bästa liveakter enligt vissa, har släppt ett antal album och musikvideor. Många framträdanden på TV, tusentals följare på sociala medier och en ja-till-(nästan)-alla-spelningar-policy gjorde Partiet till vad det är idag.

 

Förbered dig på en show full av energi, ska, reggae, svett och fantastiska texter du inte förstår ett ord av.

 

Första singeln ”Ensamkommande flygtingbanan” släpptes av det välkända skivbolaget ”SwingKids” och tog den svenska reggae-scenen med storm.

Bandet är inte kopplat till något politiskt parti eller någon organisation. Men Partiet har med sånger, uttalanden och handlingar alltid stått upp för lika rättigheter för alla människor, LBTGQ+ rättigheter, antirasism och så vidare.

 

 

...

AYLA PRESS 2022 FOTOGRAF ALI JEHAD_edited.jpg

AYLA

Under förra året flyttade Ayla fram positionerna inom svensk reggae med albumet ”Klarspråk” och tog hem priset i kategorin Årets Rytm på Manifestgalan 2020. Vi minns hennes oförglömliga
framträdanden på Öland Roots-festivalen genom åren där hon varit en återkommande efterlängtad akt som ingen vill missa. Aylas unika röst bildar stommen i hennes musik och resultatet lämnar lyssnaren i en känsla som är både öm och skoningslös. Med hjärtat i hiphopkulturen skapar Ayla sin alldeles egna skandinaviska style inspirerad av folk, cumbia, soul, hiphop, visa och roots reagge från världens alla hörn. Tillsammansmed fullt liveband får vi följa med på en drömsk resa där vi blir inbjudna till Aylas universum av vackramelodier, medryckande rytmer och garanterat 100% vibe. Independent artist, sångerska och musikproducent från Malmö med stark DIY-mentalitet. Skriver och producerar alla sina låtar själv i hemstaden Malmö. Ayla har producerat musik i ca 16 år och hennes röst är alltid det absoluta huvudinstrumentet! 
                                                                           ...

IMG_18381.heic

         Mellby                Reggae     
    Kapell


Skånsk reggae & andra delikatesser
...

IMG_0984.JPG

       
Bob Olles Orkester


Bob Olles Orkester framför finfina reggae-bitar som dom spelades förr. Med djupa rötter i den skånska reggae-myllan har man med sig reggae-tonerna precis så som dom skall låta. Den mullrande basen, den bumpande orgeln, den knattrande och den stadiga gitarren, de baklängesspelande trummorna samt den melodiösa sången på skånska. Allt detta i egentillverkade svängiga låtar framförda av musiker med fyrtioårig reggae-tradition i bagaget. Det kan helt enkelt inte bli mer genuint. Unikt tillfälle, missa inte att uppleva livslevande skånsk original-reggae när den är som allra bäst.  

 

I Bob Olles Orkester medverkar:

Anders Birgersson - sång och gitarr

Rikki Moberg - bas

Micke Skoog - trummor

Bengt Peter Olsson - gitarr

Kalle Blomster Bergfors - orgel

...
 

mama dash.jpg

Mama Dash

www.mamadash.com                                      

Reggaebandet Mama Dash har sina rötter i Hässleholm, Ignaberga, Farstorp, Tyringe och Västra Torup. Medlemmarna är nu utspridda i Skåne, från Malmö, Åkarp och Lund till Hässleholm.

Bandet gjorde sin första spelning för 15 år sedan och har under åren gett ut 3 album, alla på engelska. 2015 släpptes deras första skånska singel "Kalkat" och i maj 2017 kom deras andra "Eller Hur?"

Under våren/sommaren 2022 har bandet planerat att släppa nytt material.

Under årets spelningar kommer publiken att erbjudas smakprov ifrån hela bandets låtkatalog plus några väl valda covers. 

Mama Dash's musik kan avlyssnas på Spotify, iTunes, etc.

Medlemmar:

Sanna Klementsson Berg - sång, percussion, Melodika

Pedde Klementsson - sång, percussion

Patric Berg - gitarr

Mats Widell - keyboard, munspel, melodika

Roger Munch - bas

Micke Dahlén - trummor

...

Leonardo.jpg
Snogens_edited.jpg
ViktorBa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

ViktorBa

 

Dj Victor Ba är en av dem unga veteranerna inom den svenska reggaecommunityn. Med  över 10 år av djande på klubbar och festivaler i bagaget så kommer Dj Victor Ba med fokus på Roots, Reggae och Dub i en kombo av effekter och dubsirener ta er på en basfylld resa 

Kom in i dans!!!

 ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leonardo

         DJ Peter

       

         Snogens  

    

Dessa herrar behöver ingen närmare presentation för er som varit här förut. Vår eminente DJ tillsammans med trumvirtuosen håller ställningarna in på småtimmarna!!!

 ...

bottom of page